Invitation


Som mange sikkert ved, er Skuldelev Dukkemuseum lukket og arvingerne sælger ud af samlingen,. Der er dukker, dukkehuse, legetøj og meget mere.

Dukkedrømmes læsere og Legetøjsforeningen Snurretoppens medlemmer, er i den anledning inviteret på besøg mandag d. 4. juli kl 14 -16.

Skuldelev Dukkemuseum

Fasanvej 5. 4050 Skibby

På nedenstående billeder, ses lidt af samlingen.

Miniatureloppemarked

Det indendørs Miniature Loppemarked holdes lørdag den 25. september 2021 kl. 10.00 – 14.00 i Farum Kulturhus, Teatersalen, Stavnsholtvej 3, 3520 Farum.
Der er gratis entre og gode parkeringsforhold.
Eventuelle spørgsmål vedrørende Miniature Loppemarkedet besvares ved henvendelse til bestyrelsesmedlem Pia Adler Goepfrich, tlf. 31 20 08 88 eller mail piagoepfrich@hotmail.com.

INVITER
Inviter familie, venner, bekendte, børn og børnebørn til besøg på Danmarks største Miniature Loppemarked.
Markedet vil bugne af alle mulige gode ting og sager til miniaturehobbyen: Dukkehuse, materialer, værktøj, dukkehusdukker, møbler og andet interiør til dukkehuse.
Alle kendte størrelsesforhold i miniature vil være repræsenteret.
Det gælder fra de kendte skalaer 1:12 og 1:24 mv. over Lundby dukkehuse i skala 1:16/1:18 mv. til gamle dukkehusting uden noget bestemt skalamål. Der vil være nye og brugte ting, både håndlavede og købte, til favorable priser.
Du kan være heldig at finde lige det, du mangler til dit miniaturehus eller måske møblere et helt dukkehus for rimelige penge til dig selv, dine børn eller børnebørn.
Kom og se de mange gode tilbud og få en snak om miniature med vores villige sælgere.

Et dødsfald

Snurretoppens næstformand Helle Heimark Rosted sov stille ind d. 16-02-21 omgivet af sin familie.
Helle har været medlem af klubben i mere end 30 år. Hun var engageret, positiv og altid glad for at komme til møderne. Trods sygdom i de senere år mødte hun altid op.
Hun elskede sine dukker, madonnaer, engle, franske lysestager, alt med blomster og lyse farver.
Vi tænker også på Kristian, manden i Helles liv, som altid var der for hende.
Klubben har mistet endnu et af sine dejlige medlemmer, det bliver ikke det samme uden Helle og de øvrige, vi har måttet sige farvel til.
Kære Helle – vi holdt alle så meget af dig. Leg endelig videre i din nye verden.

Bestyrelsen

Et dødsfald

Ruth Simonsen, som har været medlem af klubben fra begyndelsen, sov stille ind d. 2. Sep. 10 min før hun fyldte 93 år

Hun var i mange år kasserer, og gjorde et stort arbejde for klubben. Hun mødte trofast op ved så godt som alle møder.

Ruth havde en fantastisk samling af Barbie, som blev sendt til hendes datter i Australien, da hun ikke kunne klare at overse samlingen mere.

Lillian (hendes datter) skriver: Ruth var meget glad for at følge med i foreningens virke via medlemsbladet, selvom hun ikke var aktiv de seneste år. Jeg beder dig hilse foreningens medlemmer fra Ruth, hun havde stor glæde af de mange år i foreningen

Lene

Billedet , som Ruths datter har sendt er nok 30 år gammelt, men os, der kendte Ruth, kan godt kende hende.

Et dødsfald

D. 1 juli døde Marianne Jerris. Det er er stort tab for klubben, hvor Marianne sammen med Allan har være trofaste medlemmer i ca. 35 år. Der har ikke været mange møder, som hun ikke har deltaget i. Det var kun huset i Sverige, der kunne være en forhindring.

Vi holdt alle sammen meget af Marianne, hun var altid positiv, sød og glad. Det er meget mærkeligt ikke mere, at skulle se hende sammen med Allan og Bonnie.

Vi er meget meget kede af, at vi har mistet hende, og vores tanker går til Allan og familien.

Lene Priem

Marianne som vi husker hende.