Snurretoppen – 20. maj 2021 –


Hyggemøde med loppemarked.

Det var meget glædeligt igen at kunne mødes uden mundbind og alle vaccinerede for Corona. Dejligt at komme ind i den gamle gænge. Kun til kaffen var der taget forholdsregler, idet vi sad med en stols afstand.
Salgsbordene blev hurtigt fyldt af sager fra taskerne fra de 14 fremmødte, gode ting som mini- pengekasse, de klassiske porcelænskrukker med gryn, mel og sukker, forskellige blade og små dukker og nipsenåle, salget gik lystigt.
Der var meget at fortælle om, bl.a. om Hørsholms Auktionshus, hvor nogle havde erhvervet søde og dyre dukker. Anne havde taget nyerhvervelse med. – Der kommer evt. en auktion med dukker senere på året igen i Hørsholm. Hold øje med Snurretoppens hjemmeside som vil give varsel.
Lene fortalte, at der var mulighed for at rykke mødetiden for næste sæson frem til kl. 19.00 i stedet for som nu kl. 19.30. Der var delte meninger om det, men det kan vi tage stilling til når generalforsamling holdes 9. september.
Der var 3 skønne kager at sætte tænderne i til kaffen, det var en hyggelig og dejlig aften.


Tina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.