SNURRETOPPEN – Auktion – 12. november 2021

Der var mødt 23 medlemmer op til den spændende auktions-aften. Baren blev åbnet og der var god stemning fra begyndelsen.
Salget gik rask allerede fra starten med Anne som auktionarius og gode kenderviden om de forskellige genstande. Der var 71 genstande i alt, som havde fået hvert sit nummer og var lagt frem på bordet til eftersyn. Det viste sig at den nye opfordring til kun at sælge genstande i overkommelige priser, samt at sætte mindsteprisen til 50 kr. var en god ide. Der var dog fleksibilitet så emnerne kunne gå for lavere beløb, hvis det var OK for sælgeren.

Lidt atmosfære fra auktionen


Så gik det løs: En bus i original æske til 60kr. En flot china-dukke gik til 120kr. Mange smølfere samt 2 huse til 380kr. Uundværlig bog med dukkehustilbehør gik til 60kr. Meget sød Heubach babydukke til kun 350kr. gik ud.


Der var rift om en god kuffert med det kæreste blikbadeværelse og en køn Pröchild & Bär baby dukke til 275kr. samt flere interessante ting. Tre Perledukker gik til 125kr. Der var ikke meget interesse i ellers meget søde Steiff bamse og kat. Armand Marseille Dream Baby-hoved til 200kr. Juletræstæppe 50kr. Gamle, meget kønne julekugler gik til 100kr.
Tre guldkantede salmebøger i velour og smuk lås fra 1989 gik for kun 50kr. Dalerheste 100kr. Glansbilledalbum 150kr. Symaskine med original æske 75kr.
Gode bondegårdsdyr i metal gik for kun 50kr. Minibog med HC Andersens historier på tysk 75kr. En usædvanlig yndig tætbeskrevet dagbog med den kæreste blomsterdekoration på sort baggrund og lås fra 1895 gik for 200kr. View master 75kr. Soldater i æske både Lineol og metal 100kr.

DONATIONER

Spændende politimand i træ til 40kr. Flere små celluloid-dukker gik for 20kr. pr stk. En meget fin læderkrop 50kr. To kjoler gik hver for 15kr. Armand Marseille dukke 300kr. Perle-Babydukker 20kr. Musebogen 10kr.
Auktionen sluttede kl. 21.30. fortjenesten til klubben blev på …..kr.
HUSK
Olaf Hermansen, som vil holde foredrag om Legetøjsbutikker gennem tiderne til januar, opfordrede medlemmerne til at bidrage med egne historier om de forretninger man selv havde haft gode oplevelser med i barndommen.

Tina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.