SNURRETOPPEN – Medbragte klenodier – 10. februar 2022

Det var helt skønt at mødes efter at der igen var åbnet efter Coronarestriktionerne, der var stor gensynsglæde og mange medlemmer var mødt op. Emnet skulle have været en fortælling om Legetøjsfabrikker af Olaf Hermansen, som desværre var corona-ramt. Emnet tages op snarest.
Heldigvis kunne enkelte af medlemmerne som erstatning grave deres klenodier frem fra gemmerne og udstille dem på mødet. Sammen med kaffen og kager gav det en meget inspirerende og hyggelig indgang til aftenen. Trine havde taget mange meget dekorative masker med og da vi er tæt på fastelavn kunne vi knap genkende hende da hun bød velkommen til mødet, iklædt paryk og maske som cigarrygende klovn.

Der var meget vi aldrig havde set før bl.a. de yndigste gamle glansbilledalbum (ca. 1890) med meget smukke detaljerede glansbilleder, mapper med virkelig fint trykte lykønskningskort og søde æsker med figurer (1870) klædt i silkestof. En tidlig og sjælden påklædningsdukke i kroningsdragt. En stor æske med kære dukkehusdukker, hvoraf en var en køn googly og to mapper med eftertragtede påklædningsdukker fra ca. 1910. Desuden en mappe med tæpper, broderet i petit point, til dukkehuset.
Godt med lidt inspiration og improvisation.


Tina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.