Generalforsamling

d. 11. maj 2017

Generalforsamling

Der var mødt 16 medlemmer op til Generalforsamlingen. Allan blev valgt til ordstyrer. Formanden Per berettede om det forgangne års møder, der havde været gode. Overraskelsen var det levende foredrag om stramajpuder og om sparebøsser. Auktionen gav et godt overskud. Annes og Lenes beretning om Barbies og andre dukkers tøj gennem tiderne var interessant og udførligt. Medlemmernes egen aften med gode beretninger om samlerobjekter. Denne aften er altid meget morsom og inspirerende , som udvides med finurlige objekter.

Der var ingen ændringer til bestyrelseslisten, bortset fra at Lene Byfoged er blevet webmaster og Snurretoppen nu har fået en flot hjemmeside. Per Cederholm formand, Helle næstformand, Trine kasserer, Lene Darlie suppleant, Tina sekretær, Anne Friis bestyrelsesmedlem, Lene Byfoged webmaster, Britta revisor. Alle blev enstemmigt valgt. Lene som står for det store redaktionsarbejde, fik et par flasker vin.

Trine fremlagde regnskabet som gav 23.051kr. i indtægter. Overskudet var på 4.612kr. Af bemærkninger var, at det er donationerne til auktionen, samt Helles bar, som også bidrager til fortjenesten. På udgiftssiden, 18.439kr., står mødelokalet til højeste udgift, derefter porto. Det blev diskuteret om man kunne sende mails til medlemmerne, der har computer. Foreløbig er det nemmest at sende pr. post. Foreningens formue er på 22.495kr. Det førte til, at der blev ændret på kontingentet  for passive medlemmer, som stiger 20kr. til 150,00kr., til gengæld betaler fremmødte medlemmer fremover kun 10kr. for kaffen pr. gang. Desuden tilføjes en ekstra mødeaften i september i klubhuset (kr. 800kr.) i stedet for en udflugt, hvor der alligevel ikke har været stor tilslutning .

Under punktet Evt.:  Klubben ønsker forslag til gode emner og/eller foredragsholdere. Også hvis det blot er kortere niche-foredrag. Et forslag lød på dampmaskiner. Overskuddet i indtægter gør det muligt for klubben at betale for gode foredragsholdere.

Da det var St. Bededagsaften havde Helle købt hveder, som blev mødt med begejstring.

Mødet forløb godt, der blev snakket og købt og solgt ved det udvidede taskesalg. –

Besøg klubbens HJEMMESIDE: www.snurretoppen.dk

Lene Priem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.