Et dødsfald

Det er med stor sorg vi i Legetøjsforeningen Snurretoppen modtog beskeden om, at vores formand Per Cederholm var død d. 2. november af hjertestop. Per har været medlem af Snurretoppen siden 1989 og været formand i de sidste ca. 20 år.

Han var en farverig person, som elskede bamser og legetøj. Hans hjem var et stort legetøjsmuseum, hvor det altid var helt specielt at komme. Man blev aldrig færdig med at se på hans forretninger, zoo-dyr, robotter, ja, der var ikke den ting, som ikke var et eller andet sted blandt alle hans ting.

Han har i alle årene sat sit præg på vores hyggelige forening, og vi håber, at den ånd vil fortsætte også uden ham.

Jeg er sikker på, at han vil sidde i sin bamse- og legetøjshimmel og følger med i Klubbens møder.

Per vi savner dig.

Lene Priem

En tanke om “Et dødsfald”

  1. Det er med stor sorg, at jeg efter en 6 ugers ferie erfarede, at Per ikke er blandt os mere. jeg er glad for, at jeg har kendt Per i så mange år, en farverig og unik person med personlige meninge rog synspunkter, og altid i godt humør og med et glimt i øjet. Sådan vil jeg altid huske Per.
    Æret være Pers minde – og en sidste hilsen fra mig
    Lise Brastrup Clasen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.