SNURRETOPPEN – AUKTION 8. Nov. 2018

Der var mødt 30 medlemmer op til årets auktion. Anne var auktionarius og Britta og Trine stod for afregning. Lene P. var indsamler og Lene D. og Lene B. sørgede for at genstandende kom frem til auktionarius i rigtig rækkefølge.

Auktionseffekterne blev grundigt studeret inden auktionen.

Der var god stemning fra begyndelsen og allerede ved de første bud, som ellers plejer at gå trægt, var der købelyst. Mange genstande gik til mellem 30.kr og 50kr. men nogle trådte frem, bl.a. et spændende engelsk glansbilledalbum, som gik for 500kr. En Lineol dromedar til 40kr. Et Bamse og Dukke Lise blad til 50kr. Der var en æske med smukt malede gamle tinfigurer gik for 120kr. En Brio Kran for 400kr. Sød lille gul bamse i stråstole 200kr. Der var interesse for gammelt julepynt, bl. 2 gamle nisser med formede ansigter. Hestevogn med 2 heste 300kr. En A.M. babydukke med det sjældne nr. 339 gik efter lidt tovtrækkeri til 300kr.

Smukke julekugler, var der også.

Sød lille træhest på hjul 100kr. En stor baby negerdukke kr. 150kr. Der var ikke meget salg i bøger, dog gik en bog om påklædningsdukker til 100kr. Heubach dukke gik til 200kr. Fin china Fanødukke til 250kr. Flot dukke i gammel smuk kjole gik til 500kr. Et badeværelse med badekar og dukke af bisquit xxx var der rift om, gik til 375kr. En gine til dukketøj gik for 300kr. Sød dukkeseng med håndsyet sengetøj og spændende lille dukke gik for 200kr. Virkelig flot dukkehus gik for 250kr. Rød stor Lego bil af træ gik for 600kr. 2 Æsker med sjældent gammelt julepynt gik til 550kr. Lilla gammelt kaffestel med messingbakke gik for 75kr. 3 små røde dukkevogne af træ gik for 250kr.

Bestyrelsen havde en travl aften.

Donationer: Her kunne gode ting erhverves for kun en 10er eller 20er. Babydukke i lyserød strikket kjole 20kr., En Kämmer Reinhardt dukke, reproduktion 50kr. Panda i porcelæn 20kr. Lille Google reproduktion 25kr. En bog med et hjem for påklædningsdukker 20kr. Julebog fra 1952 med gode tegninger og foto af Ingrid og prinsesserne, 30kr. Salget sluttede med en særdeles anvendelig julekalender bestående af nissehoveder i filt med en lille kanvassæk til gaven. Den var lige til at tage i brug.

Stemningen var som altid hyggelig.

De flittige fra bestyrelsen havde bagt boller, kager og æblekage. Indkøb af drikkevarer osv. Helle bestyrede baren. En meget underholdende aften med særlig tak til Auktionarius og Lene Darlie, som altid har kaffen parat.

Anne Friis var som altid en oplagt og dygtig auktionarius.

Overskuddet fra hele aftenen var ca. 3200 kr

Tina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.