Et dødsfald

D. 1 juli døde Marianne Jerris. Det er er stort tab for klubben, hvor Marianne sammen med Allan har være trofaste medlemmer i ca. 35 år. Der har ikke været mange møder, som hun ikke har deltaget i. Det var kun huset i Sverige, der kunne være en forhindring.

Vi holdt alle sammen meget af Marianne, hun var altid positiv, sød og glad. Det er meget mærkeligt ikke mere, at skulle se hende sammen med Allan og Bonnie.

Vi er meget meget kede af, at vi har mistet hende, og vores tanker går til Allan og familien.

Lene Priem

Marianne som vi husker hende.

6 tanker om “Et dødsfald”

  1. Helle smittede altid os andre med sin begejstring og sit glade væsen. Det var trist at miste et medlem som var et stort plus for Snurretoppen. Hun var tapper og havde Kristian og familien som enestående støtte. Vi vil savne hende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.